τα δέκα κορυφαία νοσοκομεία του κόσμου

Τα δέκα κορυφαία νοσοκομεία σε όλο τον κόσμο για το 2018

Για το 2018 ψάξαμε και βρήκαμε τα δέκα κορυφαία νοσοκομεία στον κόσμο και σας τα παρουσιάζουμε

Τα 10 καλύτερα νοσοκομεία παγκοσμίως:

1. John Hopkins hospital Baltimore U.S

Στην κατάταξη των 10 καλύτερων νοσοκομείων στον κόσμο το νοσοκομείο John Hopkins βρίσκεται στην πρώτη θέση. Το νοσοκομείο είναι γνωστό ως το καλύτερο νοσοκομείο στον κόσμο. Τα τελευταία 20 χρόνια το νοσοκομείο είναι το νούμερο 1 στην παγκόσμια κατάταξη νοσοκομείων επειδή παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες στη φροντίδα των ασθενών στη διδασκαλία και στην έρευνα. Το πρώτο νοσοκομείο στον κόσμο που που μπορεί να πραγματοποιηθεί επέμβαση επαναπροσδιορισμό φύλου. Σύμφωνα με την κατάταξη των δέκα κορυφαίων νοσοκομείων το John Hopkins νοσοκομείο είναι στα πρώτα 5 νοσοκομεια για 15 από 16 ειδικότητες και κατανέμεται το νούμερο ένα για γυναικολογία νευρολογία νευροχειρουργική ουρολογία και ρευματολογία.

2. Chris Hani Baragwanath Hospital Johannesburg South Africa

Το νούμερο 2 στα δέκα κορυφαία νοσοκομεία στον κόσμο. Το νοσοκομείο αυτό στη νότια Αφρική το οποίο έχει γύρω στα 172 κτίρια καλύπτει μία μεγάλη περιοχή και περιλαμβάνει 2.964 κλινικά κρεβάτια. Αυτό το κάνει να είναι το μεγαλύτερο νοσοκομείο στον κόσμο. Υπάρχουν πέντε χιλιάδες άνθρωποι που δουλεύουν στο νοσοκομείο.

3. Stanford hospitals & clinics U.S

Το τρίτο στην κατάταξη των 10 κορυφαίων νοσοκομείων είναι ένα από τα κορυφαία νοσοκομεία όσον αφορά την ιατρική πρόοδο και τις μηχανικές υπηρεσίες. στο νοσοκομείο αυτό έγινε η πρώτη επιτυχημένη μεταμόσχευση καρδιάς πνεύμονα στον κόσμο και η πρώτη μεταμόσχευση καρδιάς σε ενήλικα στην Αμερική επιτυχώς. Το νοσοκομείο είναι γνωστό σε ολόκληρο τον κόσμο γιατί σημαντικές ιατρικές εξελίξεις στη φροντίδα των ασθενών.

4. Great Ormond Street Hospital London UK

Στο νοσοκομείο χρονολογείται γύρω στα 1852 και είναι το πρώτο νοσοκομείο Στο UK το οποίο παρέχει υπηρεσίες ειδικά για παιδιά. αυτές τις μέρες το Great ormond street hospital είναι ένα από τα νούμερο 1 νοσοκομεία για παιδιά στον κόσμο.

Το νοσοκομείο είναι γνωστό παγκοσμίως από την ταινία του Τζέιμς Πάρις Πήτερ Παν. Νοσοκομείο κατατάσσεται στο νούμερο 4 των 10 κορυφαίων νοσοκομείων στον κόσμο.

5. Diversity of Texas md Anderson cancer Center Houston USA

Είναι στην κατάταξη 5 παγκοσμίως και στη νούμερο 1 κατάταξη για ιατρική φροντίδα κατά του καρκίνου στη US τα τελευταία 9 χρόνια. Το νοσοκομείο είναι το καλύτερο νοσοκομείο παγκοσμίως για την έρευνα κατά του καρκίνου και τη διάγνωση. το 2010 το νοσοκομείο ξόδεψε παραπάνω από 547 χιλιάδες δολάρια για την έρευνα του καρκίνου.

6. Harvard Medical school Boston USA

Είναι ένα από τα καλύτερα ιατρικά σχολεία στον κόσμο. Είναι γνωστό λόγω της έρευνας και της πρωτοβάθμιας φροντίδας. Το 2012 το νοσοκομείο βελτίωσε το ετήσιο μπάτζετ του σε 600.000 δολάρια. Η αποστολή του νοσοκομείου είναι να δημιουργήσει μία διαφορετική κοινότητα για καλύτερη νοσοκομειακή φροντίδα για την ανακούφιση του ανθρώπινου πόνου.

7. Karolinska hospital stockholm Sweden

Είναι ένα είναι ένα από τα φιλικά προς το περιβάλλον νοσοκομεία και ένα από τα μεγαλύτερα κατασκευαστικά έργα στην Ευρώπη. Η ανακαίνιση στο 70χρονο νοσοκομείο στοίχισε 1,8 δισεκατομμύρια ευρώ. Το νοσοκομείο είναι γνωστό ως Ένα από τα πιο φιλικά νοσοκομεία προς το περιβάλλον γιατί χρησιμοποιεί τον άνεμο και τον ήλιο για τις μισές από τις ανάγκες του σε ηλεκτρισμό. Το νοσοκομείο κατατάσσεται 7 στα 10 κορυφαία νοσοκομεία στον κόσμο για αυτή του την ιδιότητα.

8. The Priory UK

Οι ασθενείς πρώτης λίστας αυτού του νοσοκομείου είναι η κύρια πηγή που το κάνει γνωστό.

Θεωρείται το νούμερο 1 στην Ευρώπη ως κέντρο αποκατάστασης. Το 96% των ασθενών μένουν ικανοποιημένοι ή πολύ ικανοποιημένοι με τη θεραπεία που λαμβάνουν από το νοσοκομείο.

9. Bumrungrad International hospital Bangkok Thailand

Είναι γνωστό παγκοσμίως για τον Ιατρικό τουρισμό και εξυπηρετεί περισσότερο από 400.000 Ιατρικό τουρισμό ετησίως. Φέρνει αέρα ανέσεις ξενοδοχείου 5 αστέρων και αναγνωρίζεται ότι παρέχει υψηλά στάνταρντ στην Ιατρική θεραπεία.

10.Cedars-sinai medical center Los Angeles US.

Είναι ένα από τα πιο αγαπητά νοσοκομεία ανάμεσα στα celebrities. Το όγδοο πάτωμα περιλαμβάνει 32 super Deluxe σουίτες με θέα στο λόφο του Χόλιγουντ και κοστίζει 912 δολλαρια η καθεμία. Οι ασθενείς μπορούν να θαυμάσουν αυθεντικούς πίνακες του Πικάσο και φαγητό από γκουρμέ Chef. Υπάρχουν γύρω στις 4 Lux σουίτες του νοσοκομείου οι οποίες είναι Ρεζερβέ για τις μητέρες των celebrity. Θεωρείται ένα από τα πιο πολυτελή νοσοκομεία στον κόσμο.

Πηγή: http://www.ontoplists.com/2015/04/top-10-hospitals-in-world.html

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *